Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 4002/ 522 02 Машка дуксерка со долг ракав

Legal Power LP 4002/ 522 02 Машка дуксерка со долг ракав
Legal Power

LP 4002/ 522 02 Машка дуксерка со долг ракав

Боја:
Размер:

Цена 2100.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 4002/ 522 02 Машка дуксерка со долг ракав

Дуксер Legal Power, произведен во Германија

Состав:

50 % памук

50 % полиестер

Употреба:

Дуксер за носење во секое време.

Tyxo.bg counter