Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 4002-522 - Mашки дуксер со долг ракав

Legal Power LP 4002-522 - Mашки дуксер со долг ракав
Legal Power

LP 4002-522 - Mашки дуксер со долг ракав

Боја:
Размер:

Цена 2100.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 4002-522 - Mашки дуксер со долг ракав

Спортски дуксер на Legal Power произведен во Германија.

Состав:

80% Памук

20% Полиестер.

Употреба:

Спортски дуксер за носење во секое време.

Tyxo.bg counter