Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 4002/540 - 01 Maшка дуксерка со долг ракав

Legal Power LP 4002/540 - 01 Maшка дуксерка со долг ракав
Legal Power

LP 4002/540 - 01 Maшка дуксерка со долг ракав

Боја:
Размер:

Цена 2100.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 4002/540 - 01 Maшка дуксерка со долг ракав

Машка дуксерка  Legal Power произведена во Германија.

Состав:

50% Памук

50% Полиестер.

Употреба:

Машка дуксерка за носење во секое време.

Tyxo.bg counter