100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 4005/791-.машки дуксер со долг ракав

Legal Power LP 4005/791-.машки дуксер со долг ракав
Legal Power

LP 4005/791-.машки дуксер со долг ракав

Боја:
Размер:

Цена: 2100.00 MKD

Промотивна цена: 1050.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 4005/791-.машки дуксер со долг ракав

Колекција 2007-2008.

Состав:

50 % Памук

50 % Полиестер.

Tyxo.bg counter