Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 6114-610 - Бициклистички

Legal Power LP 6114-610 - Бициклистички
Legal Power

LP 6114-610 - Бициклистички

нема во моментот

Информација за производот: Legal Power LP 6114-610 - Бициклистички

Најнова технологија со микро влакна, која ви дава свежина и пријатно чувство при носење на овој модел.

Состав:

100% Microfaser

- 100% МИКРО ВЛАКНА.

Употреба:

Бициклистички ( Biker Short ) можат да се употребуваат за секаков вид на спорт.

Tyxo.bg counter