Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 6202-102 - Машки панталони

Legal Power LP 6202-102 - Машки панталони
Legal Power

LP 6202-102 - Машки панталони

нема во моментот

Информација за производот: Legal Power LP 6202-102 - Машки панталони

Оргинални спорски тренерки на фирмата LEGAL POWER- Германија. Направени за носење за тренинг и во секакви пригоди.

Колекција 2008-2009.

Состав:

50% Памук

50% Полиестер.

Tyxo.bg counter