Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 6202/111 м.панталони

Legal Power LP 6202/111 м.панталони
Legal Power

LP 6202/111 м.панталони

нема во моментот

Информација за производот: Legal Power LP 6202/111 м.панталони

Колекција 2007-2008.

Состав:

50 % Памук

50% Полиестер.

Tyxo.bg counter