100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 6279/750-01 Maшки панталони

Legal Power LP 6279/750-01 Maшки панталони
Legal Power

LP 6279/750-01 Maшки панталони

Боја:

Цена 1990.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 6279/750-01 Maшки панталони

Оригинални спортски панталони од фирмата Legal Power погодни за тренинг, како и во друга прилика.

Состав:

50% Памук

50% Полиестер.

Употреба:

За тренинг.

Tyxo.bg counter