100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 6326-750-01карате панталони

Legal Power LP 6326-750-01карате панталони
Legal Power

LP 6326-750-01карате панталони

Размер:

Цена: 1800.00 MKD

Промотивна цена: 900.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 6326-750-01карате панталони

Оригинални спортски панталони на фирмата Legal Power -Германија. Погодни за носење за тренинг и секое друго време.


Состав:

50% Памук

50 % Полиестер

Употреба:

За сезона пролет-лето.

Tyxo.bg counter