100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 6326/750 -03 Машки панталони

Legal Power LP 6326/750 -03 Машки панталони
Legal Power

LP 6326/750 -03 Машки панталони

Боја:
Размер:

Цена 1990.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 6326/750 -03 Машки панталони

Оригинални спортски панталони од фирмата Legal Power погодни за тренинг, како и во друга прилика.

Состав:

50% Памук

50% Полиестер.

Употреба:

За сезона пролет-лето.

Tyxo.bg counter