Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP2106/000 /14 Машка блуза со краток ракав

Legal Power LP2106/000 /14 Машка блуза со краток ракав
Legal Power

LP2106/000 /14 Машка блуза со краток ракав

Боја:

Цена: 1200.00 MKD

Промотивна цена: 600.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP2106/000 /14 Машка блуза со краток ракав

Машка блуза со краток ракав.

Состав:

50% Памук

50% Плиестер.

Употреба:

За тренинг.

Tyxo.bg counter Valid XHTML 1.0 Transitional