Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

LG Sciences I-GH-1 100 капсули

LG Sciences I-GH-1 100 капсули
LG Sciences

I-GH-1 100 капсули

нема во моментот

Информација за производот: LG Sciences I-GH-1 100 капсули

I- GH-1  е производ  кој ќе ви помогне да ја постигнете  главна цел на губење на масти и стекнување на мускулна маса. Хормонот за раст е анаболен хормон кој се  користи за да се подобрат Вашите перформанси. Најкорисниот од  сите хормони, I-GH-1  помага во загубата  на мастите, како и во  зголемувањето на големината и силата. Комерцијалниот производ I-GH-1  од фирмата LG Scinces е најнапредната  формулација на пазарот која  ќе ви помогне да ги постигнете вашите  цели.  Практично непознат до неодамна, овој моќен хормон стана анаболен  избор за оние кои сакаат да  изградат  цврста маса и да го намалат мастите. Во составот содржи  Аргинин Pyroglutamate! Но како и секоја друга форма на Аргинин, оваа специјална молекула ќе го присили вашето тело да се произведуваат хормонот за раст подобар од било што на пазарот.  

Состав:

 

Доза:  1 капсула

Дози во паковање : 100

 

GH Secretagogue Complex

 

760 мг.

Аргинин

 

 

Орнитин

 

 

Murcuna Puriens (Standardized For 99% L-Dopa)

 

 

Astrangulus Membranaceus (Root)

 

 

L-Lysine

 

 

Други состојки :Di-Calcium Phosphate Dihidrate, Magnesium Stearate, Gelatin, FD&C Red Dye #40, FD&C Blue Dye #1, Titanium Dioxide

 

Употреба:

Земете 4-7 капсули дневно, на празен стомак.

Tyxo.bg counter