Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

LG Sciences Lipotropic Protein 2200 гр.

LG Sciences Lipotropic Protein 2200 гр.
LG Sciences

Lipotropic Protein 2200 гр.

нема во моментот

Информација за производот: LG Sciences Lipotropic Protein 2200 гр.

Lipotropic Protein e производ кој :

-при конзумирањето не создава непријатност во шелудникот,

-во составот вклучува полифеноли , слични на зелениот чај кои служат за зголемување на ефектот за согорувањето на маснатиите,

-содржи висока содржина на БЦАА  (аминокиселини со разгранета содржина, Валин, Изолевцин, Левцин,

-содржи висока содржина на Глутамин.

Lipotropic Protein е протеин со неверојатен вкус кој содржи прецизна мешавина od Genus Protein, Whey Concentrate, Whey Isolate, Egg Protein, Micellar Casein and Milk Protein Isolates.

Genus Protein содржи напредни полифеноликои можат да им помогнат на телото во термогенезата, а исто така додаден е Бетаин   состојка која се користи во прехранбените производи за да се поддржи имплементацијата на хранливи материи до мускулите. Оваа мешавина му помага на вашето тело да се обезбеди со сите хранливи материи и да се зголеми мускулната маса. Овој извор на протеини се наоѓа исклучиво во Lipotropic Protein на LG Sciences, што го прави овој производител , далеку подобар од останатите.

Состав:

 

Доза  1 мерица

Дози во паковање  31

 

Калории

 

145

Калории од масти

 

0

Вкупно масти

 

1 гр.

Заситени масти

 

0 гр.

Холестерол

Вкупно јагленихидрати

 

0 мг.

1 мг.

Диетални влакна

 

0 мг.

Протеин

 

26 гр.

Содиум

 

0 мг.

Потасиум

 

100 мг.

Аспартинска киселина

 

12,50 гр.

Л-Серин

 

5,60 гр.

Л-Хистидин

 

2,70 гр.

Л-Треонин

 

3,90 гр.

Л-Пролин

 

4,40 мг.

Л-Трирозин

 

3,90 гр.

Л-Валин

 

5,20 гр.

Л-Метионин

 

1,20 гр.

Л-Цистеин

 

1,10 гр.

Л-Глутаминска киселина

 

20,30 гр.

Л-Глутамин

 

1,43 гр.

Л-Глицин

 

4,10 гр.

Л-Аргинин

 

9,10 гр.

Л-Аланин

 

4,40 гр.

Л-Леуцин

 

8,70 гр.

Л-Фенилаланин

 

5,60 гр.

Л-Триптофан

 

1 гр.

Л-Лизин

 

7,70 гр.

Л-Изолевцин

 

4,70 гр.

Употреба:

Конзумирајте 1-2 мерици, три пати на ден.

Tyxo.bg counter