Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

LG Sciences Natadrol 120 капсули

LG Sciences Natadrol 120 капсули
LG Sciences

Natadrol 120 капсули

нема во моментот

Информација за производот: LG Sciences Natadrol 120 капсули

Natadrol е производ кој помага за зголемување на вашата телесната маса, без употреба на прохормони. Natadrol е природна мешавина од сите нови соединенија, која  ги дели  истите бенефиции на тестостеронот. Ако барате  најприроден начин за зголемување на телесната маса, зголемување на  силата, надполување  на вашето либидо тогаш Natadrol ќе ги исполни овие барања и многу повеќе. Natadrol е нов и возбудлив спој на соединенија код дава резултати слични на прохормони благодарение на еден убав спој на анаболни и андрогени својства. Екстрактот од Tinospora Cordifolia - Ethanolic ги стимулира вашата андрогени рецептори и се покажаа како ефикаснен хидрокси-тестостерон. Анаболни својства се предизвикани од комбинација на Cissus Quadrangularis и Curculigo Orchioides кои имаат корисни особини за сексуално и анаболични ефекти вклучувајќи го и обнова на мускулите и сврзното ткиво, што е важно во периоди на интензивна  обука со тежини. Natadrol се чини дека е на од највозбудливите природни тестостеронски  засилувачи со моментално  совршен спој на анаболни и андрогени својства кои лесно ќе и помогне на мускулната сила и тежина. L.G. sciences ви го препорачува овој неверојатно моќен додаток.

Состав:

 

Доза : 1 капсула

Дози во паковање: 120

 

Натадрол Комплекс

 

550 мг.

Androgenic Fraction

 

 

Tinospora Cordifolia (Highly Specialized Ethanolic Extract)

 

 

Anabolic Factor

 

 

Anabolic Factor

 

 

Cissus Quadrangularis (Highly Standardized)

 

 

Curculigo Orchioides (Highly Standardized)

 

 

pSARM CoFactors

 

 

Hibiscus Rosa-Sinensis (Highly Standardized)

 

 

 

                       

Употреба:

Конзумирајте 4-6 капсули на ден, со оброк.

Tyxo.bg counter