Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

LG Sciences Prefect Carb 900 гр.

LG Sciences Prefect Carb 900 гр.
LG Sciences

Prefect Carb 900 гр.

нема во моментот

Информација за производот: LG Sciences Prefect Carb 900 гр.

Јаглехидратите се важен извор на анаболизамот. Градење на мускулите бара гликоген кој мора да се обновува во право време и во соодветен сооднос, без предизвикување на складирањето на маснотии! Без соодветните  јаглехидрати, калориите би можеле да завршат на вашата половина, а не во вашите мускули. 
Perfect Carb Совршен carb е составен од трите најпознати извори на  јаглени хидрати  во соодветен сооднос. Во составот содржи  декстроза. Само доволно декстроза овозможува надополнување, без оптоварување на ендокриниот систем и без создавање  на масти.  Друг додаток  е малтодекстрин кој  е посредничка гликоза за конвертирање на шеќер која  ја обезбедува  достапната енергија.  Perfect Carb содржи  пченкарен скроб, што овозможува  побавно варење на јагленихидрати што   помага да се повлече вода и хранливи материи во клетката, со што клетката  го  зголемува  волуменот. Таа , исто така делумно го претвора во глукоза со помала стапка, давајќи одржлива енергија. 
Perfect Carb  carb е без вкус , што го прави совршен за да го додадете  во вашиот тренинг како уште еден извор за јаглехидрати за дополнителен гликоген. 

Состав:

Доза: 30 гр.

Дози во паковање:  30

 

Вкупно калории

120

 

Калории од масти

 

0

Заситени масти

 

0

Холестерол

 

0

Вкупно јаглехидрати

 

10%

Влакна

 

0

Шеќер

 

8 гр.

Протеин

 

0 гр.

Други состојки Пченкарен скроб, Малтодекстрин,  Декстроза, Сода бикарбона

 

 

Употреба:

Земете 1-2 дози после тренинг или било кога ви се потребни јсглехидрати. Измешајте ги со вода , сок или протеински шејк.

Tyxo.bg counter