100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Life Fitness Комбинирана справа - Смит машина

Life Fitness Комбинирана справа - Смит машина
Life Fitness

Комбинирана справа - Смит машина

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Life Fitness Комбинирана справа - Смит машина

Оваа справа ви овозможува да ги извршувате сите основни вежби вклучувајќи чучневи, сите вежби со преса, вежби за рамена, наведнувачки вежби, вежби за листови и многу други. Ова е високо квалитетна справа со долг век на истрајност и безбедност при тренирање.


Tyxo.bg counter