Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Life Fitness Комбинирана справа - GS2

Life Fitness Комбинирана справа - GS2
Life Fitness

Комбинирана справа - GS2

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Life Fitness Комбинирана справа - GS2

 

Од искуство, на вкупно различни вежби за тело, ефикасно составени во мал компактен простор - Life Fitnes GS2 Фитнес систем. Овaa компактна машина нуди - лесенa за користење, биомеханички точност на сила, опрема која ти е потребна за да ги постигнете посакуваните резултати. Голема фитнес сала за вас, сместена во домашна фитнес соба.


Спецификација:

Specifications

GS2

Product Details

 

Assembled Dimensions

 

Length

71"
(181 cm)

Width

8"
(122 cm)

Height

83"
(211 cm)

Assembled w/Leg Press Option

 

Length

71"
(181 cm)

Width

81"
(206 cm)

Height

83"
(211 cm)

Live Working Area

 

Length

82"
(209 cm)

Width

71"
(206 cm)

Height

83"
(211 cm)

Live Working Area with Leg Press Option

 

Length

82"
(209 cm)

Width

108"
(275 cm)

Height

83"
(211 cm)

Press Arms

 

Variable Arc Pressing

·

Pulleys

 

High and Low Pulley

·

Accessories

 

Lat Bar

·

160-lb. (73 kg) Weight Stack

·

Ankle Strap

·

Revolving Low Row Bar

·

Wall Chart

·

Leg Press / Calf Raise

optional

50-lb. (23 kg) Add-On Weight Stack

optional

Weight Stack Shrouds

optional

Warranty

 

Limited lifetime warranty on frames, welds, and parts

·

3-year warranty on upholstered pads and cables

·

Weight Ratios

 

High Pulley

1:1

Mid Pulley

NA

Low Pulley

1:1

Tyxo.bg counter