100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Life Fitness Патека за трчање: Серија 95 - 90Те

Life Fitness Патека за трчање: Серија 95 - 90Те
Life Fitness

Патека за трчање: Серија 95 - 90Те

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Life Fitness Патека за трчање: Серија 95 - 90Те

Напредна дисплеј технологија со: интегриран iPod, USB компатибилност, виртуелен тренер и тренинг пејсаж перспектива со можност за гледање на телевизија. Сликата, звукот и перформансите доаѓаат заедно со конзолата, изработени според најнапредните технологии во фитнес индустријата. 

DX 3 појас и платформа систем: Овој систем е комбинација со стандард појас, напреден систем појас  за следење (ABTS) и нашиот патентиран FlexDeck за абсорпција на ударите за голема трајност и удобност. Осум неверојатно издржливи Lifespring амортизери, даваат фино амортизирање на платформата во текот на тренингот, без оглед на тежината на корисникот.

Чекор сензор: Автоматски детектира кога корисникот излегува од машината и го запира појасот со кратко задоцнување. 

Спецификација:

 

Спецификација:

95Ce

Мониторинг На Срцевата Работа  

 

Lifepulse™ Диѓитален Мониторинг На Срцевата Работа со DSP
(Процесирање На Дигитален Сигнал )

·

Тренинг 

 

Класичен Тренинг 

 

Кардио Васкуларен Тренинг 

 

Кардио, Согорување На Маснотиите 

·

Одценување На Работата На Срцето При Искачување, Одценување На Интервалот, Одценувач При Екстремно Работење На Срцето 

·

Интензитет На Тренинг

 

Виртуелизација На Пејсажи Околу Целиот Свет


Потрошени Калории, Изминат Пат И Регулирање На Временската Зона

·

Персонален Тренер 

 

Подесувач Со 6 Нивоа 

·

Фитнес Тест Протокол 

 

Тест За Маснотии


Аеробик Тренер


Подесувач За Успорување


Опции На Дисплејот 

 

Изминато Време, Тотал НА Согорени КАлории, Вати, Метаболички Еквивалент, Профил НА Тренирање,Ниво НА Отпор, RPM И Изминат Пат 

·

Срцев Мониторинг 

·

Language Choices*

13

Display Type

 

Integrated LCD Console

 

E³ Integrated LCD™ System

·

LED

 

Special Features

 

Integrated Reading Rack

·

Integrated Accessory Tray

·

Deluxe Racing Handlebars

·

Wide Ride™ Pedals

·

Ratcheting Seat Adjustment

·

Comfort Curve Plus™ Seat

·

Front Wheels for Easy Mobility

·

Stationary Programming

·

On-the-Fly Programming

·

Resistance Levels

26

Plug-in Accessory

·

Service Enhancements: Manager’s Optional Settings

·

Networking Capabilities: CSAFE-Ready, FitLinxx™ Certified

·

Technical Specifications

 

Resistance (Watts)

500

Maximum User Weight: 400 lbs (181 kg)

·

Power Requirements

 

AC power line 115 volt, 15 amp (voltage may vary outside U.S.)

·

Auto Start: brings power to console when user begins pedaling

·

Length

48"
(122 cm)

Width

24"
(61 cm)

Height

54"
(137 cm)

Weight

107 lbs
(49 kg)

Warranty

 

2-year limited warranty on all mechanical and electrical components

·

Warranties outside the U.S. may vary. Specifications subject to change. *Japanese available with CCD console

 

Tyxo.bg counter