Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Life Fitness Патека за трчање - T9i

Life Fitness Патека за трчање - T9i
Life Fitness

Патека за трчање - T9i

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Life Fitness Патека за трчање - T9i

Напредна дисплеј технологија со: интегриран iPod, USB компатибилност, виртуелен тренер и тренинг пејзаж перспектива. Видот, звукот и перформансите доаѓаат заедно со конзолата, изработени според најнапредните технологии во фитнес индустријата. 

DX 3 појас и платформа систем: Овој систем е комбинација со стандард појас, напреден систем појас  за следење (ABTS) и нашиот патентиран FlexDeck за абсорпција на ударите за голема трајност и удобност. Осум неверојатно издржливи Lifespring амортизери, даваат фино амортизирање на платформата во текот на тренингот, без оглед на тежината на корисникот.

Чекор сензор: Автоматски детектира кога корисникот излегува од машината и го запира појасот со кратко задоцнување.

Најдобро продаван, целосно опремен.

Спецификација:

Specifications

T9i

Heart Rate Monitoring

 

LifePulse™ Contact Heart Rate Sensors with DSP (Digital Signal Processing)

·

Polar® Telemetry Heart Rate Monitoring (wireless chest strap included)

·

Workouts

 

Number of Workouts

16

Classic Workouts: Hill, Random, Manual

·

HeartSync™ Workouts: Cardio, Fat Burn, Heart Rate Hill™, Heart Rate Interval™, Extreme Heart Rate™

·

Sport Training™ Workouts: Time-based, 5K Sport Training, 10K Sport Training

·

My Workouts™ Programs

7

My Treadmill User Profiles

NA

My Own Custom Workout

6

Time in Zone Goal

·

Speed Interval Training, Pace Mode, Calories Goal

·

Display Readouts

 

Workout Feedback: Elapsed Time, Distance, Speed, Incline, Heart Rate, Calories per Hour, Calories, Time in Heart Rate Zone, Pace (Pace readout not available on T5-0, T5-5 and T7-0 models)

·

Deluxe 16-character LED message center

·

Workout Profile™ Display: 7x15 LED display showing workout progress

·

Special Features

 

Frame: Commercial-grade rolled steel frame

·

Speed: 0.5 - 12 mph (0.8-20kph) (actual top speeds may vary based on user weight)

·

Incline: 0-15 %

·

Motor System: 4.0 HP AC Commercial Grade Motor System

·

Motor Controller: Commercial-grade Life Fitness-designed microprocessor-based PWM controller

·

Deck: 5/8" Commercial Grade Isocyanide

·

Deck Shock Absorption: FlexDeck Shock Absorption System

·

Handrails: Commercial-grade handrails & front Ergobar™

·

Belt: 60"L x 20"W multi-ply, pre-lubricated (153cm x 51cm)

·

GoSystem™ one-touch Quick Start

·

GoSystem™ speed presets

·

GoSystem™ incline presets

·

Touch Sensor™ keys with blue LED backlighting

·

On-The-Fly Programming

·

Cool Down Mode

·

Accessory Tray/Reading

·

Technical Specifications

 

Power Requirements: All major voltage config's

·

Maximum User Weight

400 lbs
(180 kg)

Length

83"
(211 cm)

Width

37"
(94 cm)

Height

63.5"
(161 cm)

Unit Weight

431 lbs
(233 kg)

Safety: CE, CEN, CSA, TUV, UL Certified

·

Warranty: Lifetime on frame and Lifespring shock absorbers

·

Warranty: Lifetime on Motor

·

Warranty: 10-year on electrical and mechanical parts (2-year on electrical parts for LCD)

·

Warranty: 1-year on labor

·

Состав:

* DX3 појас и платформа
* FlexDeck Абсорпција на удар
* 0,5 -12 км / ч (0.8 -20 километри на час); 0 -15% наклон
* Моќен 4-HP AC мотор
* Приказ на 26-карактерна алфанумерички порака и
профилот на тренингот.

* Одценка на срцевата работа: Lifepulse сензор и поларна телеметрија
* 28 вежби, вклучувајќи ги и 5 ZoneTraining + вежбање
* Воена PRT / PFT обука, Gerkin и Fit Тест протоколи
* Достапно со Attachable LCD со EZ TV конзола (95TEZ) или Attachable LCD

Tyxo.bg counter