Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Life Fitness Серија - Hammer strenght: Бенч преса - ILBP

Life Fitness Серија - Hammer strenght: Бенч преса - ILBP
Life Fitness

Серија - Hammer strenght: Бенч преса - ILBP

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Life Fitness Серија - Hammer strenght: Бенч преса - ILBP

Високо квалитетна справа за тренинг на гради во седната положба на телото.

Состав:

Почетен отпор: 3.2 кг.

Тежина на машината: 159 кг.

Димензии: 125 см. x 132 см. x 175 см.

Tyxo.bg counter