100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

MuscleTech Creakic 180 капсули

MuscleTech Creakic 180 капсули
MuscleTech

Creakic 180 капсули

нема во моментот

Информација за производот: MuscleTech Creakic 180 капсули

Creakic, креатинските таблети  во Америка, заштитени се со  патент (# 6136339 # и 6.100.287), и се прв и единствен хиперактиватор на  мускулните рецептори во светот. Неговата молекулска формула е дизајнирана имајќи ја во предвид конкретната цел: да ги елиминира деструктивните ефекти на ROS (Reactive Oxygen Species ), што доведува до експлозивен мускулен раст и сила.
Creakic е само единствена  таблета на креатин наменета за отстранување на штетните последици од ROS, и да  создаде  оптимални услови за максимална  мускулна  креатинска апсорпција, што доведува до максимално зголемување во мускулите.
Доаѓаме до тоа дека можете  да голтаме полна рака  на обични таблети креатин во целост, но доколку не се спречи оштетување на клеточните мембрани и, ако не се зголеми креатинскиот влез, едноставно нема да се достигнете  до полн потенцијал во  развојот  на вашите мускули и сила. Мора да доведе креатин до мускулите , а тоа е токму способноста на  Creakic, со кој обичните таблети не можат да се измерат. Ако веќе работите напорно, би ви  требале и креатинските таблети!

Состав:

Доза: 3 капсули

Доза во паковање: 60

 

Creakic

207 гр.

Креатин-6, 8-Тиактичка Киселина –Кетоизокапроичка киселина

 

Калциум

 

 

Употреба:

Кoнзумирајте два пати на ден по 3 kaпсули дневно со  2,5 дл.ладна вода.
Во денови кога  се тренира прво сервирање се зема  (3 kaпсули ) наутро после спиење a другото сервирање се зема после тренинг.
Во денови земете наутро и после пледне.

Tyxo.bg counter