100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

MuscleTech Leukic 180 капсули

MuscleTech Leukic 180 капсули
MuscleTech

Leukic 180 капсули

нема во моментот

Информација за производот: MuscleTech Leukic 180 капсули

За да бидете  голем, мора да  користите  анаболични стероиди. Тоа е тајна ако сакате да биде голем, и тоа е токму причината зошто бодибилдерите од почетници до професионалци, го користат Leukic, најдоброто и прво  сто-процентно  анаболно  соединение во светот! Leukic е неверојатно моќен, тој доведува  до зголемување на тежината брзо, доведувајќи го вашиот анаболизам до самиот врв. Што е уште поинтересно, овој производ  апсолутно не доведува  до било какви андрогени или естрогени нус појави како што се надуеност или женствен изглед.
Во текот на процесот на раст на мускулите, хормоните се врзуваат за рецепторите  и испраќаат сигнали до вашиот мускулни влакна да растат. Но, сепак  зголемувањето на  еден хормон може да предизвика зголемување на другите, како што се естрогенот, што не е добро. Естрогенот е женски хормон кој може да предизвика надуеност или женски изглед, и да го уназади вашиот тренинг  за неколку недели или дури месеци! Ова е исто така се вика негативна реакција, и е  кошмар  на секој бодибилдер. За среќа, Leukic е во можност да ги  надмине  овие негативни ефекти на хормоните, предизвикувајќи анаболизм, без да влијаат на хормоните. Leukic  ги активира анаболните  сигнали кои ги  активираат хормоните  како тестостерон и хормон за раст, но нема никаков ефект на ниво на самите хормони во тој процес. Ова е причината зошто Leukic е можност да ја  зголеми густината на мускулите без да предизвика било какви негативни  андрогени или eстрогени  несакани ефекти. Со Leukic-ќе  изградете  густи, неверојатни мускули, кој ќе ги задржете со  постојан тренинг!

Состав:

Доза:  6 капсули

Доза во паковање: 30

 

Прво и единствено 100% анаболично соединение во

светот

7320 мг.

Л-Левцин

 

 

Калциум

 

 

Л-Левцин

 

 

Н-Ацетил-5- Метокситриптамин

 

 

Употреба:

Една доза (6 капсули) непосредно пред тренинг.

Во денови кога не се тренира една доза наутро.

Tyxo.bg counter