Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

MuscleTech naNOx9 Hardcore 180 капсули

MuscleTech naNOx9 Hardcore 180 капсули
MuscleTech

naNOx9 Hardcore 180 капсули

нема во моментот

Информација за производот: MuscleTech naNOx9 Hardcore 180 капсули

naNOx9 -  на Muscletech е најбрз НО-реактор во светот  кој  дејствува веднаш! Формулиран е со неколку форми на аргинин, кој гарантирано ја  активира крвта. Оваа брзина на дејство се постигнува со Nano-Diffuse  молекуларна технологија која работи во само девет секунди по земањето на лекот! Ниту едeн друг НO-реактор не може да се спореди со овој додаток, бидејќи со него е соборен  светскиот рекорд во брзина на дејствување на NO-реакторот.

Состав:

Доза:   3 капсули

Дози во паковање:60

 

Ниацин

 

65,1 мг.

NOx9 Hardcore mesavina

 

3.501 mg.

Л-Аргинин

 

 

Л-Аргинин Кетоизокапроичка киселина

 

 

Л-Аргинин Тауринат-Коензим К10

 

 

 

Л-Аргинин

 

 

Употреба:

Почетниците  треба да почнат  со една доза  (3 капсули) испиени со 250 мл. вода. Напредните спортисти  може да ја зголемат  дозата.
На лицата  до 90 килограми телесна тежина, не им се препорачува да  користат повеќе од 8 капсули дневно; лица над 90  кг. телесна тежина не им се препорачува употреба на повеќе од 10 капсули ден.

Tyxo.bg counter