Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Chitosan Diet Formula 200 капсули

Optimum Nutrition Chitosan Diet Formula 200 капсули
Optimum Nutrition

Chitosan Diet Formula 200 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Chitosan Diet Formula 200 капсули

Chitosan е супстанција која се создава по природен пат и се врзува со некои масти во дигестивен тракт. Матите кои се врзуваат со Chitosanot не се метаболизират во телото и се екскрементираат. Цитосанот диеталната формула на "Оptimum Nutrition" се произведува од Цитосан кој е 90-95% декатализиран за да се подобрат неговите карактеристики на растворливост, разложување и емулзивност.Оваа сретство за слабење без стимуланси обезбедува 1000 гр. декатализиран chitosan и 200 мг. Витамин Ц во секоја доза.

Состав:

Доза: 2 Kапсули

Дози во Паковање: 100

Калории

0

Вкупно јагленихидрати

1 гр.

Диетални влакна

1 гр.

Витамин Ц

200 мг.

Chitosan  (Fiber)

1 гр.

 Употреба:

Се земаат 2 капсули 30 минути пред оброк.

Tyxo.bg counter