100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Chromium Picolinate 200 mcg 100 капсули

Optimum Nutrition Chromium Picolinate 200 mcg 100 капсули
Optimum Nutrition

Chromium Picolinate 200 mcg 100 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Chromium Picolinate 200 mcg 100 капсули

Инсулинот игра важна улога во управувањето со тежината, во контролирање на телесни масти и во изградба на мускулни ткива.

Инсулинската отпорност е поврзана со дебелината, срцевите заболувања, дијабетис и хипертензија. Хромиум пиколинат го помага телесниот метаболизам со тоа што ефективно ја помага инсулинската функција. Секоја капсула содржи 200 мкг. Од биолошки активен  Chromium picolinate. Ова е перфектна формула за оние кои барат суплимент со помало количество на Хромиум.

Секоја таблета од Chromium picolinate содржи 200 мкг. Од 100% чистиот на фармацевско ниво Chromium picolinate. Хромиумот е есенцијален минерал кој помага во метаболизмот на јагленитехидрати.

  • Подобрено функционирање со тeжината
  • Биолошки активен
  • Ги контролира телесните масти
  • Го управува инсулинот.

Состав:

Доза: 1 таблета

Дози во паковање: 100

Chromium (as Chromium picolinate)

200 mcg.

 

 

Други состојки Желатин, Магнезиум Стеарат, Силика.

Употреба:

Се зема една таблета дневно со оброк.

Tyxo.bg counter