Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Complet Diet Boost 60 капсули

Optimum Nutrition Complet Diet Boost 60 капсули
Optimum Nutrition

Complet Diet Boost 60 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Complet Diet Boost 60 капсули

Complete Diet Boost e посебно формулиран за да се користи во комбинација со многу популарниот систем за слабеење од "Complete Protein Diet" на "Optimum Nutrition".  Complete Diet Boost е толку разновиден што сигурно ке стане најдобар пријател на секој што е на диета!

Неговата синергетска мешавина од тревки и збир на метаболични кофактори го прават "Complete Diet Boost" една од нај популарните формули за слабеење некогаш создадени.

Состав:

Доза: 2 капсули

Доза во пакување: 30

Витамин А

1.000 IU

Витамин Ц

30 мг.

Витамин Е

30 IU

Витамин Б6

2 мг.

Фолн киселина

400 мцг.

Витамин Б12

6 мцг.

Пантотенинска киселина

10 мг.

Магнезиум

5 мг.

Хромиум

120 мцг.

Употреба:

Се земаат две капсули 30-60 мин. со утрински пладневен и вечерен оброк.

Tyxo.bg counter