Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Creatine 2500 100 капсули

Optimum Nutrition Creatine 2500 100 капсули
Optimum Nutrition

Creatine 2500 100 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Creatine 2500 100 капсули

Секој кој сака да има повеќе енергија, да надгради повеќе мускули и  и да има поголема издржливост треба да зема креатин. Креатинот е еден од најистражуваните и најдокажаните дополненија кои некогаш се појавиле на пазарот."Капсулите Creatine 2500" се произведени со истиот креатин монохидрат кој се наоѓа во другите врвни креатински производи.  Капсулите "Creatine 2500" се формирани за рапидно разгранување и максимална абсорбација со 2500 мг. Од 99,9% чист  бренд на Креатин монохидрат во само 2 касули.

Состав:

Доза:2 капсули

Доза во паковање:100

Креатин монохидрат

2,5 гр.

 

Други состојки:Желатин, Магнезиум Стеарат.

Употреба:

Се земаат 5 капсули пред и 5 капсули  веднаш после тренинг.

Tyxo.bg counter