Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Creatine 750 mg. 60 капсули

Optimum Nutrition Creatine 750 mg. 60 капсули
Optimum Nutrition

Creatine 750 mg. 60 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Creatine 750 mg. 60 капсули

Ако сакате да имате повеќе енергија, подобро да ги надградите мускулите и да имате поголема издржливост треба да земате креатин. Креатинот е еден од најистражуваните и најдокажаните суплементи кои некогаш се појавиле на пазарот. Капсулите Creatine 750 caps. од Optimum Nutrition се направени од истиот креатин монохидрат кој се наоѓа во другите врвни креатински производи. Овие капсули се формулирани за брзо разградување и максимална абсорбција со 2500 мг. oд 99,9% чист "Creapure" бренд на креатин монохидрат во само 2 капсули.

-Направени од чист Креатин монохидрат

-Лесни се за голтање

-Ја зголемуваат силата, брзината и издржливоста.

Состав:

Доза:1 капсула

Дози во паковање:60

Креатин монохидрат

750 гр.

 

Други состојки:Желатин, Калциум Фосфат, Магнезиум Стеарат.

Употреба:

Се земаат 5 капсули пред и 5 капсули  веднаш после тренинг.

Tyxo.bg counter