Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Creatine Powder 600 грама

Optimum Nutrition Creatine Powder 600 грама
Optimum Nutrition

Creatine Powder 600 грама

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Creatine Powder 600 грама

Секоја доза од креатин прашок содржи 5.000 милиграма(5000 мг.) 99,9% "Creapure" креатин монохидрат. Преку патентираниот производствен метод кој се користи за произведување на овој креатин се добива прашок без вкус и мирис кој лесно се меша со вода и не се таложи веднаш на дното. Како резултат на тоа блуткавиот вкус или состав кои го имаат другите креатински прашоци не својствен за овој производ. Употребата на креатин може да ја зголеми вашата сила и перформанси и може да се тренира подолго и поефективно. Може да помогне да се изгради чиста маса и зголемување и хидрирање на клетките од мускулите и со тоа да создаде анаболна средина погодна за раст. Единствена форма на креатин кој е клинички испитана е креатин монохидрат во прашок.Тој содржи (adenosine triphosphate) кој е извор на енергија за сите стегања и собирања на мускулите.   

Состав:

Доза:5 гр.

Дози во паковање:120

Количество во доза % ДВ

Креатин монохидрат

5 гр.

 Други состојки :нема

Употреба:

Се меша една кафена лажица во 8 о.з.вода или омилениот пијалок.

Tyxo.bg counter