Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Creatine Powder 1200 гр.

Optimum Nutrition Creatine Powder 1200 гр.
Optimum Nutrition

Creatine Powder 1200 гр.

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Creatine Powder 1200 гр.

Секоја доза од креатин прашок содржи 5 милиграма(5000 мг.) 99,9% "Creapure" креатин монохидрат. Преку патентираниот производствен метод кој се користи за произведување на овој креатин се добива прашок без вкус и мирис кој лесно се меша со вода и не се таложи веднаш на дното. Како резултат на тоа блуткавиот вкус или состав кои го имаат другите креатински прашоци не е својствен за овој производ. Употребата на креатин може да ја зголеми вашата сила и перформанси и може да се тренира подолго и поефективно. Може да помогне да се изгради чиста маса со зголемување и хидрирање на клетките од мускулите и со тоа да создаде анаболна средина погодна за раст. Единствена форма на креатин кој е клинички испитана е креатин монохидрат во прашок. Тој содржи (adenosine triphosphate) koj e извор на енергија за сите стегања и собирања на мускулите.

Состав:

Доза:5 гр.

Дози во паковање:240

Креатин монохидрат

5 гр.

 

 Други состојки :нема

Употреба:

Се меша една кафена лажица во 8 о.з.вода или омилениот пијалок.

Tyxo.bg counter