Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Enteric Coated Fish Oil 100 дражеи

Optimum Nutrition Enteric Coated Fish Oil 100 дражеи
Optimum Nutrition

Enteric Coated Fish Oil 100 дражеи

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Enteric Coated Fish Oil 100 дражеи

Рибиното масло содржи долги синџири од масни киселини, со исто така долги имиња како докосахексеноична киселина (DHA) и еикосапентаеноична (EPA). DHA и EPA се есенцијални масти кои не можат да бидат направени во телото. Па, конзумирајќи ги преку храна како лосос и суплименти како меките капсули на рибино масло е единствен начин да се стигне до DHA и EPA. Уште подобро е тоа што меките капсули со рибино масло се црвено обложени, што значи дека ги добивате сите бенефиции од рибино масло  без последичниот вкус на риба со кој би се судриле без оваа специјална облога. 

  • Здрави за срцето Омега-3 масни киселини,
  • Долги синџири на DHA и EPA масла,
  • Меки капсули, лесни за голтање.

Состав:

Доза: 1 дражеа

Доза во пакување100 дражеи

Kалории

10

Калории од масти

10

Вкупно масти

1 гр.

Холестерол

5 мг.

Витамин Е

1IU

Рибино масло

1,000 мг. (1 гр.)

EPA (Eicosapentaenoic Acid

 

DHA (Docosahexaenoic Acid)

 

Total Omega -3 Fatty Acids

300 mg.

Други состојки: Желатин, Глицерин.

Употреба:

Се конзумираат од 1 до 2 дражеи, три пати на ден, со оброк.

Tyxo.bg counter