Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Flaxseed Oil (Omega 3, Omega 6, Omega 9) 200 дражеи

Optimum Nutrition Flaxseed Oil (Omega 3, Omega 6, Omega 9) 200 дражеи
Optimum Nutrition

Flaxseed Oil (Omega 3, Omega 6, Omega 9) 200 дражеи

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Flaxseed Oil (Omega 3, Omega 6, Omega 9) 200 дражеи

Flaxseed oil како додаток на исхраната можеби е најдобар извор за повеќето луѓе. Гел капсулите од маслото од ленено семе се произведени од внимателно исцедени масла без користење на преса и дополнителна топлина. Овај процес на ладно цедење помага во зачувување на сложените структури на Омега-3, Омега-6 и Омега-9 масните киселини кои ги има во изобилство во лененото семе. Омега -3 масните киселини се потребни за здрава функција на срцевиот, нервниот, респираторниот и дигестивниот систем. Омега-3 мастите го намалуваат нивото на холестерол и триглицеридите во крвтa. Други негови придобивки се:

-Добар извор на енергија 
-Намалена мускулна болка 
-Зголемената употреба на кислород 
-Зголемената употреба на други хранливи состојки 
-Одговорни за  подобро здравје !
  Состав:

Доза: 1 дражеа

Дози во паковање: 200

Калории

10

Калории од масти

10

Вкупно масти

1 гр.

Незаситени масти

0,5 гр.

Ленено масло

1,000 мг.

Други состојки:Желатин, Глицерин.

Употреба:

 Се земат 1-3 дражеи на ден, со оброк.

Tyxo.bg counter