Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition L-Glutamine Powder 300 грама

Optimum Nutrition L-Glutamine Powder 300 грама
Optimum Nutrition

L-Glutamine Powder 300 грама

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition L-Glutamine Powder 300 грама

Глутаминот е нaјизобилната  аминокиселина во организмот, а содржи повеќе од 60% од слободниот амино басен во скелетните мускули и повеќе од 20% од вкупните основни аминокиселини. Дополнителниот Л-Глутамин може да помогне во намалувањето на болките во мускулите и обновување на мускулното ткиво.

-Направен е од чист Л-Глутамин;

-Незачинет;

-Лесно се раствора со лажица;

-Дава големи можности;

-Го поддржува мускулното обновување.

Состав:

Доза: 5 гр.

Дози во паковање: 60

Количество во доза % ДВ

5.000 мг. глутамин

Други состојкинема.

Употреба:

Се меша 1 чајна лажичка од Глутамин(прашокот) со 8 о.з.вода или со омилениот пијалок.

Tyxo.bg counter