Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Liquid L-Carnitine 1000 355 мл.

Optimum Nutrition Liquid L-Carnitine 1000 355 мл.
Optimum Nutrition

Liquid L-Carnitine 1000 355 мл.

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Liquid L-Carnitine 1000 355 мл.

Kaрнитинот е важна аминокиселина која може да помогне во пренесувањето на мастите до каде што согоруваат како енергија.При подобрувањето на искористеноста на телесните места, може да помогне при слабеењето и да ги подобри атлетските перформанси.Напредниот систем за доставување на течност го подобрува со здавањето на енергија од мастите и го подобрува кардиоваскуларното здравје.Преку клинички испитувања докажано е дека л-карнитинот подобрува кардиоваскуларното здравје почнувајки и со неговата способност да ги чисти мастите од крвта и го внесува во митохондрите,енергетските "постројки" на клетките.докажано е дека л-карнитинот го помага растењето на мускулите, кoнтролирањето на тежината и придонесува за здрав црн дроб.

Состав:

Доза: 30 мл.

Дози во паковање: 11

Kалории

60

Вкупно јагленихидрати

14 гр.

Шекер

0 гр.

Пантотенинска киселина

20 мг.

Л-Карнитин

1000 мг.

Употреба:

По 4 супени лажици пред или после тренинг.

Tyxo.bg counter