Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Mega Fat Burners 60 таблети

Optimum Nutrition Mega Fat Burners 60 таблети
Optimum Nutrition

Mega Fat Burners 60 таблети

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Mega Fat Burners 60 таблети

Оваа моќна формула ги согорува мастите кои не ги сакате. 500 милиграма Тарцинија се додадени за да можете да го контролирате апетитот и подобро да ја искористите храната која ја јадете. Mega Fat Burners na Optimum Nutrition  содржат и Л-Карнитин, Чолин и Инозитол состојќи кои помагаат во разложувањето, пренесувањето и метаболизирањето на мастите.

Состав:

Доза2 таблети

Доза во паковање:30

Калциум

241 мг.

Фосфор

186 мг.

Хромиум

400 мцг.

Garcinia Extract

500 мг.

Choline

400 мг.

Inozitol

200 мг.

L-Carnitine

100 мг.

Други состојки:Магнезиум Стеарат, Силика.

Употреба:

Се земат 2 капсули 2 пати на ден пред оброк.

Tyxo.bg counter