100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Pro Complex Gainer 4,460 кг.

Optimum Nutrition Pro Complex Gainer 4,460 кг.
Optimum Nutrition

Pro Complex Gainer 4,460 кг.

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Pro Complex Gainer 4,460 кг.

Најдоброто светско дополнување на исхраната за стекнување на мускулна маса. За разлика од типичните формули за зголемување на тежина"Prokomplex Gainer "содржи многу поголем процент на калории кои потекнуваат од протеини. И додека на лицата кои тешко ја зголемуваат мускулната маса им треба 1000, 1200 па дури и 1500 калории по доза од производи за зголемување на тежината, многу спортисти  можат да стекнат мускулна маса со значително помалце калории во доза.  Значи покрај калориите овој производ обезбедува мешавина од 6 врвни извори на протеини, сложени јаглехидрати, диетални влакна, липиди, дигестивни ензими, витамини и минерали.

Состав:

Доза :2 мерици  (74 гр.)

Дози во паковање: 60

Калории

650

Калории од масти

70

Вкупно масти

0 гр.

Заситени масти

3,5 гр.

Холестерол

60 мг.

Содиум

360 мг.

Вкупно јагленихидрати

85 гр.

Диетални влакна

4 гр.

Шекер

5 гр.

Протеин

60 гр.

 


 

Употреба:

Се конзумира 1-2 дози дневно.

Tyxo.bg counter