100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Serious Mass 2,727 кг.

Optimum Nutrition Serious Mass 2,727 кг.
Optimum Nutrition

Serious Mass 2,727 кг.

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Serious Mass 2,727 кг.

"Serious Mass" ве снабдува со потребните состојки за да кревате големи тежини и да го постигнете изгледот кој од секогаш го посакувате. Секоја доза содржи 1250 калории кои, воглавно произлегуваат од протеини,250  гр. сложени јагленохидрати, 25 витамини и минерали и високо квалитетна протеинска мешавина  од протеини од сурутка.Со додавање на Креатин монохидратот, глутаминот, холин и инозитолот се овозможува  да се оптимализира секој тренинг за сила, додека комплетниот витамински и минерален профил го обезбедува вашето тело со состојките кои му се потребни.

Состав:

Дози: 2 мерителни лажици (334 гр.)

Дози во паковање: 8

Вкупно масти

4,5 гр.     

Заситени масти

1,5 гр.          

Холестерол

80 мг.             

Вкупно јагленихидрати

252гр.           

Шекер

20 гр.

Протеин

50 гр.           

Витамин А

5000 IU                

Витамин  Ц

60 мг.            

Витамин Д

200 IU                      

Витамин Е

30 IU                      

Тиамин

4,8 мг.            

Рибофлавин

4 мг.               

Ниацин

50 мг.             

Витамин Б6

5 мг.              

Фолна киселина

400 мцг.      

Витамин Б12

100 мцг.         

Биотин

300 мцг.          

Пантотенинска киселина

25 мг.            

Калциум

590 мг.        

Железо

8 мг.            

Фосфор

430 мг.         

Јод

150 мцг.     

Магнезиум

140 мг.            

Цинк

15 мг.           

Селениум

70 мцг.         

Бакар

1,6 мг.          

Манган

2 мг.             

Хромиум

120 мцг.       

Молибден

75 мцг.         

Содиум

410 мг.         

Потасиум

1560 мг.        

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Употреба:

Две мерителни лажици 1-2 пати на ден.

Tyxo.bg counter