Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Thermo Cuts 100 капсули

Optimum Nutrition Thermo Cuts 100 капсули
Optimum Nutrition

Thermo Cuts 100 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Thermo Cuts 100 капсули

Губењето на несаканите масти во телото не мора да трае толку долго. Потребно е само да се има вистински термогеник со мешавина на состојки кои докажано го забрзуваат метаболизмот и ги согоруваат мастите. Напредната формула за согорување на мастите на "Termo cuts" има уникатна мешавина од хранливи состојки кои ги метаболизираат мастите. Овој производ помага во забрзување на метаболичките активности на вашето тело со користење на масни киселини како извор на енергија за мускулните клетки во текот на напорните тренинзи.

Состав:

Доза: 4 капсули

Дози во паковање: 25

Chromium

300 mcg.

Proprietary Termo Cuts Blend

Garcinia Gambogia Extract,  Guarana Extract, Grapefruit Extract, Wilow Bark extract, Bioperine, Vanadyl Sulfate

2970 mg.

Други Состојки: Желатин, Дикалциум Фосфат, Магнезиум Стеарат Стерална Киселина, Силика.

Употреба:

Се земаат 4 капсули 30-60 мин. Пред утринскиот и вечерниот оброк. Да не се земаат повеќе од 12 капсули на ден.

Tyxo.bg counter