Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Optimum Nutrition Tribulus 625 50 капсули

Optimum Nutrition Tribulus 625 50 капсули
Optimum Nutrition

Tribulus 625 50 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Optimum Nutrition Tribulus 625 50 капсули

Тribulus Terestritis е растение од кое се добиват екстракти сапонин и алкалоид кои се  користат за одржување на здраво либидо. Се користат и како ефикасно анаболен производ при атлетски тренинзи и развој.Секоја капсула содржи смеса од Тribulus Terestritis прашок, исто така содржи стероли, флавониди и др.Овој додадок, го зголемува тестостеронот со што се зголемува нивото на лутенизираниот хормон (1х), хормон кој учествува во производството на природниот тестостерон. За секој кој сака да ја зголеми активноста во вежбалната и да го поврати нормалното производство на тестостерон!

Состав:

Дози:1 капсула

Дози во паковање:50

Трибулус Терестритис екстракт

 625 мг.

Други состојки:Желатин, Магнезиум Стеарат.

Употреба:

1-3 капсули дневно, после оброк.

Tyxo.bg counter