Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

PRIMA FORCE Pro Liver 90 кап

PRIMA FORCE Pro Liver 90 кап
PRIMA FORCE

Pro Liver 90 кап

нема во моментот

Информација за производот: PRIMA FORCE Pro Liver 90 кап

Primaforce Pro LiverTM е хемиски дизајниран за одржување на здрава функција на црниот дроб. Содржи научно потврдени количини на N-Acetyl-Cysteine и моќен екстракт од рестението Silybum Adans (млечен осот) т.н Silymarin.

го одржува здравјето;

спречува појава на проблеми со црниот дроб;

моќен детоксикатор.

Состав:

.

Употреба:

1-3 капсули 1-3 на ден

Tyxo.bg counter