Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Pumpfood Amino Anabolic Juice 1000 ml.

Pumpfood Amino Anabolic Juice 1000 ml.
Pumpfood

Amino Anabolic Juice 1000 ml.

нема во моментот

Информација за производот: Pumpfood Amino Anabolic Juice 1000 ml.

Pumpfood Anabolic Amino Juice e течен концентрат кој обезбедува висококвалитетен комплекс од 19 аминокиселини, особено збогатени со витамин Б6 и целосно исчистени од маснотии. Оваа напредна комбинација на аминокиселини е со прекрасен вкус и обезбедува разградување на составот на протеини и така му го заштедуваат напорот и времето на телото за раградување. Ова го прави многу ефективен производ за сите спортисти особено за оние кои сакаат забрзано опоравување и брз мускулен раст. Бидејќи некои не се синтетизираат во телото(незаменливи аминокиселини), од суштинско значење е да бидат примени од надворешен извор. Овој производ во својот состав вклучува заменливи и незаменливи аминокиселини во оптимални пропорции за секоја доза.  Бидејќи е во течна состојба постои висок степен на усвојување и брзо дејствување и на тој начин брзо опоравување и трајни резултати. Amino Anabolic Juice ги комбинира во составот сврзаните аминокиселини (BCAA) и слободните аминокиселини. Целосно е исчистен од масти и содржи само (0,02 гр.) во доза и со ниска содржина на јагленихидрати (2,3 гр.) во доза, кои се доволни за зголемување на нивото на инсулин и обезбедува итно доставување на аминокиселините до мускулните клетки. Со Amino Anabolic Juice можете да постигнете брзо опоравување и зголемен мускулен раст како и снабдување на потребните аминокиселини во организмот.

Состав:

Доза15 мл.

Дози во пакување: 66 мл.

Анализа

100 мл.

15 мл (1 доза)

Енергија

1161 КЈ/273 Kcal

175 КЈ/41 Kcal

Протеин

49,5 гр.

7,5 гр.

Јагленихидрати

15 гр.

2,3 гр.

Масти

0,1 гр.

0,02 гр.

Аминокиселински профил

 

 

Л-Аланин

4500 мг.

675 мг.

Л-Аргинин

3800 мг.

570 мг.

Л-Аспартинска киселина

2900 мг.

435 мг.

Л-Глутаминска киселина

5200 мг.

780 мг.

Л-Глицин

1130 мг.

165 мг.

Л-Хистидин

300 мг.

45 мг.

Л-Хидроксилизин

300 мг.

45 мг.

Л-Хидроксипролин

5500 мг.

825 мг.

Л-Изолевцин

700 мг.

105 мг.

Л-Левцин

1500 мг.

225 мг.

Л-Лизин

2000 мг.

300 мг.

Л-Метионин

400 мг.

60 мг.

Л-Фенилаланин

1200 мг.

180 мг.

Л-Пролин

6600 мг.

990 мг.

Л-Серин

1600 мг.

240 мг.

Л-Треонин

900 мг.

135 мг.

Л-Триптофан

300 мг.

45 мг.

Л-Тирозин

200 мг.

30 мг.

Л-Валин

1200 мг.

180 мг.

Употреба:

15 мл. (погледнете на мерителната чаша) се конзумираат после тренинг. За максимален резултат се препорачува да се земе по 15 мл. пред и после тренинг. Може да се разредува и со вода.

Во денови кога не се тренира се конзумира пред спиење.

Tyxo.bg counter