100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Pumpfood Basic 4 - Complex 1000 гр.

Pumpfood Basic 4 - Complex 1000 гр.
Pumpfood

Basic 4 - Complex 1000 гр.

нема во моментот

Информација за производот: Pumpfood Basic 4 - Complex 1000 гр.

Со задоволство Ви го претставуваме еден од иновативните производи на пазарот на прехранбените адитиви, разработен во три вкуси-јагода, ванила и чоколадо. Basic 4 complex комбинира во оптимални пропорции четири вида на протеини одбрани според најновите истражувања во оваа област. Содржи соја изолат, концентрат од протеин од сурутка, млечен протеин, јајчен протеин, при тоа со висока содржина на есенцијалните аминокиселини и Л-Глутамин. Затоа оваа мулти белковинска формула има голема улога и е доста омилена меѓу спортистите. Негов адодатна улога има и ниската вредност на јагленихидрати и масти кој важи за секој вкус од овој производ. Basic 4 Complex eкомбинација на брзи и долгоактивни протеини кој гарантираат постојан прилив на аминокиселини во организмот за континуиран процес на мускулен раст и целосно обновување.

Состав:

Aминокиселински профил

Ванила

 

Чоколадо

 

Јагода

 

 

Во 100 грама

Во една доза (25 гр.)

Во 100 грама

Во една доза

Во 100 грама

Во една доза(25 гр.)

Изолевцин

4,9 гр.

1,22 гр.

5,0 гр.

1,25 гр.

4,9 гр.

1,22 гр.

Левцин

9,3 гр.

2,32 гр.

9,5 гр.

2,37 гр.

9,3 гр.

2,32 гр.

Лизин

7,5 гр.

1,87 гр.

7,6 гр.

1,9 гр.

7,5 гр.

1,9 гр.

Валин

5,0 гр.

1,25 гр.

5,0 гр.

1,25 гр.

5,0 гр.

1,25 гр.

Фенилаланин

4,1 гр.

1,02 гр.

4,1 гр.

1,02 гр.

4,1 гр.

1,02 гр.

Треонин

4,4 гр.

1,1 гр.

4,5 гр.

1,12 гр.

4,4 гр.

1,1 гр.

Метионин

1,7 гр.

0,42 гр.

1,8 гр.

0,45 гр.

1,7 гр.

0,42 гр.

Триптофан

1,8 гр.

0,45 гр.

1,9 гр.

0,47 гр.

1,8 гр.

0,45 гр.

Глутаминска киселина

18,5 гр.

4,62 гр.

18,3 гр.

4,57 гр.

18,4 гр.

4,6 гр.

Аспартинска киселина

10,8 гр.

10,8 гр.

2,7 гр.

2,7 гр.

10,8 гр.

2,7 гр.

Аргинин

5,9 гр.

5,7 гр.

1,42 гр.

1,42 гр.

5,9 гр.

1,47 гр.

 

Пролин

5,6 гр.

5,6 гр.

1,4 гр.

1,4 гр.

5,6 гр.

1,4 гр.

Серин

5,3 гр.

5,3 гр.

1,32 гр.

1,32 гр.

5,3 гр.

1, 32 гр.

Аланин

4,3 гр.

4,3 гр.

1,07 гр.

1,07 гр.

4,3 гр.

 1,07 гр.

Глицин

3,2 гр.

3,1 гр.

0,77 гр.

0,77 гр.

3,2 гр.

0,8 гр.

Тирозин

3,7 гр.

3,7 гр.

0,92 гр.

0,92 гр.

3,7 гр.

0,92 гр.

Хистидин

2,2 гр.

2,2 гр.

0,55 гр.

0,55 гр.

2,2 гр.

0,55 гр.

Цистин

1,6 гр.

1,6 гр.

0,4 гр.

0,44 гр.

1,6 гр.

0,4 гр.

Употреба:

Во зависност од Вашите индивидуални потреби, можете да го конзумирате производот 2-3 пати дневно по една доза (25 гр.), измешана во вода или нискокалорично млеко. За најдобар ефект Ви препорачуваме прием пред и после вежбање како и навечер пред спиење.

Tyxo.bg counter