Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Pumpfood Basic Super Gainer 8000 3 кг.

Pumpfood Basic Super Gainer 8000 3 кг.
Pumpfood

Basic Super Gainer 8000 3 кг.

нема во моментот

Информација за производот: Pumpfood Basic Super Gainer 8000 3 кг.

Basic Super Gainer 8000 е гејнер создаден за да се изгради мускулна маса и да се покачи тежината. Овој производ е комбинација од напредни протеини и јагленихидрати. Секоја доза обезбедува 20% протеини, 73 сложени јагленихидрати, збогатени со комплекс од витамини одгрупата Б, витамин Е, витамин Ц и го прави овој шејк доста ефективен. Basic Super Gainer 8000 овозможува совршено избалансиран и здрав приод при зголемување на тежината, формулиран да го максимилизира отцепувањето на протеин и да обезбеди низок гликемичен извор на енергија. Брзо е растворлив и со прекрасен вкус и може да го користи секој спортист кој сака да натрупува квалитетна мускулна маса.

Состав:

Доза: 1 доза ( 30 гр.)

Доза во паковање: 100

Состав

Во 100 грама

Ванила

Во100 грама

Чоколадо

Во 100 грама

Јагода

Енергија

1504 КЈ/360Kcal

1502 КЈ./359 Kcal

1512 КЈ/361Kcal

Протеин

19,8 гр.

19,6 мг.

20,1 гр.

Јагленихидрати

67,3 мг.

64,9 мг.

66,1 гр.

Масти

0,5 гр.

1,4 мг.

0,5 гр.

Фибри

1 гр.

2,9 мг.

1,1 гр.

 

 

 

 

Витамин Ц

60 мг.

60 мг.

60 мг.

Ниацин

18 мг.

18 мг.

18 мг.

Витамин Е

10 мг.

10 мг.

10 мг.

Пантенинска киселина

6 мг.

6 мг.

6 мг.

Витанин Б6

2 мг.

2 мг.

2 мг.

Витамин Б2

1,6 мг.

1,6 мг.

1,6 мг.

Витамни Б1

1,4 мг.

1,4 мг.

1,4 мг.

Фосфор

 

0,2 мг.

0,2 мг.

0,2 мг.

Биотин

0,15 мг.

0,15 мг.

0,15 мг.

Витамин Б12

1 мг.

1 мг.

1 мг.

 

 

 

 

Употреба:

Измешајте 100 гр. во 500 мл. вода или во млеко со најмала масленост. Препрачливо е да се земе веднаш после тренинг, за да го стимулирате зголемувањето на мускулната маса како и да ги повратите гликогените резрви во црниот дроб. Можете да го конзумирате и наутро за да ги неутрализира катаболните процеси што се случиле во текот на ноќта. Производот може да се земи и како замена за оброк во текот на денот.

 

Tyxo.bg counter