Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Pumpfood Carnitine Liquid 1 литар

Pumpfood Carnitine Liquid 1 литар
Pumpfood

Carnitine Liquid 1 литар

нема во моментот

Информација за производот: Pumpfood Carnitine Liquid 1 литар

Л-карнитинот е важна аминокиселина која помага во пренесувањето на мастите до мускулите каде согоруваат како енергија. Подобрувањето на искористување на телесните масти помага  при слабеење и ги подобрува атлетските перформанси. Клиничките истражувања покажаа и дека л-карнитинот ги подобрува атлетските способности и издржливоста. Л-карнитинот игра клучна улога во кардиоваскуларниот систем и контролата на телесната тежина. Без разлика дали користите л-карнитин за здраво срце,издржливос или топење на масти,моќете да бидете сигурни дека добивате квалитет со л-карнитинот од Pumpfood.”

- Слаба калоричност,
- 66,67 mg на карнитин.

Состав:

 

Протеини

0,1 гр.

Јагленихидрати

0,1 гр.

Масти

0,1 гр.

Л-Карнитин

6667 мг.

   

Употреба:

Конзумирајте 15 мл. дневно. Најдобро време е околу 30 минути пред тренинг. 

Tyxo.bg counter