Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

QNT KREA CELL (PH CONTROLLED BUFFERED CREATINE WITH BETA ALANINE) 120 капсули

QNT KREA CELL (PH CONTROLLED BUFFERED CREATINE WITH BETA ALANINE) 120 капсули
QNT

KREA CELL (PH CONTROLLED BUFFERED CREATINE WITH BETA ALANINE) 120 капсули

нема во моментот

Информација за производот: QNT KREA CELL (PH CONTROLLED BUFFERED CREATINE WITH BETA ALANINE) 120 капсули

QNT Krea-Cell е нова генерација на креатински напиток, кој го спречува падот на pH во телото, што може да биде предизвикана од млечната киселина.

Падот на ПХ може да доведе до намалување на силата и зголемување на мускулна слабост. 

Со додавање на иновативниот двоен бафер, се заштитува Креатинот од тоа да биде уништен за време на апсорпцијата. Оваа уникатна технологија доведува до зголеменана Креатинска апсорпција, што доведува до екстремен мускулен раст и масивно зголемување на мускулната моќ и пократко време за опоравување.

Состав:

Creatine monohydrate (pH corrected), gelatine, beta alanine.

Употреба:

Се конзумираат од 2 - 4 капсули, 30-40 мин. пред тренинг.

Tyxo.bg counter