100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

San Marino Вреќа за бокс ( 130 см.)

San Marino Вреќа за бокс ( 130 см.)
San Marino

Вреќа за бокс ( 130 см.)

Цена: 8990.00 MKD

Промотивна цена: 5394.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: San Marino Вреќа за бокс ( 130 см.)

Боксерска вреќа:

-130 см.

-50 кг.

-со две години гаранција.

Состав:

Винил.

Употреба:

Овој произвед е одобрен од страна на лицензиран специјалист.

Tyxo.bg counter