100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

San Marino Вреќа за бокс ( 160 см.)

San Marino Вреќа за бокс ( 160 см.)
San Marino

Вреќа за бокс ( 160 см.)

Цена: 11490.00 MKD

Промотивна цена: 6894.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: San Marino Вреќа за бокс ( 160 см.)

Боксерска вреќа:

- 160 см.

- 60 кг.

- 2 години гаранција.

Состав:

Винил.

Употреба:

Овој производ е одобрен од страна на лицензиран специјалист.

Tyxo.bg counter