Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

San Marino Вреќа за бокс ( 80 см.)

San Marino Вреќа за бокс ( 80 см.)
San Marino

Вреќа за бокс ( 80 см.)

нема во моментот

Информација за производот: San Marino Вреќа за бокс ( 80 см.)

Боксерска вреќа:

-80 см.

-30 кг.

--со две години гаранција.

Состав:

Винил.

Употреба:

Овој производ е одобрен од страна на лицензиран специјалист.


Tyxo.bg counter