Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Scitec Nutrition TEA-X 90 капсули

Scitec Nutrition TEA-X 90 капсули
Scitec Nutrition

TEA-X 90 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Scitec Nutrition TEA-X 90 капсули

TEA -X е моќен, стандардизиран екстракт од зелен чај со 50% epigallocatechin gallate (EGCG), која е една од најважните полифеноли во чајот. TEA -Х ја зголемува потрошувачката на енергија (термогенеза), првенствено согорува масти.

Зелениот чај не е поврзан со негативните ефекти на кардиоваскуларниот систем (како што се зголемување на срцевата фрекфенција и крвен притисок), или ЦНС несакани ефекти (како над-стимулација и раздразливост).

Состав:

Доза: 1 капсула

Дози во паковање: 90

Секоја доза обезбедува:

Екстракт од зелен чај                                200 mg

epigallocatechin gallate (EGCG)                  100 мг


Содржината на кофеин максимум           0,5%

Употреба:

Земете 3 по 1 капсула  на ден.

Tyxo.bg counter