Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Scitec Nutrition ZMA 60 таблети

Scitec Nutrition ZMA 60 таблети
Scitec Nutrition

ZMA 60 таблети

нема во моментот

Информација за производот: Scitec Nutrition ZMA 60 таблети

Интензивен тренинг, неадекватната исхрана и сите фактори на животната средина може да го зголемат ризикот од недостатоците на клучните витамини и минерали, вклучувајќи ги и цинк, магнезиум и витамин Б6. Оваа комбинација на ZMA помага да се борите против овие недостатоци, а исто така оптимизирање на анаболни хормоните, перформанси, закрепнување и квалитетен сон.

Состав:

Доза: 2 таблети

Дози во паковање: 30

 

Износ по доза

% Дневна вредност

Цинк

(како цинк аспартат)

         30 мг

             200 %

Магнезиум

(како магнезиум аспартат)

        450 мг

             113%

Витамин Б6

          11 мг

             550 %

Употреба:

За мажи 2 капсули на ден 30 минути пред спиење.  Деца и Жени 1 капсула 30 минути пред спиење.

Tyxo.bg counter